ELEGANCE PERDENİN TAVAN' A MONTAJ ŞEKLİ:
Elegance perdemizi tavandan korniş aparatı olmadan montaj yapmak istersek; perdemizi takacağımız noktaları işaretliyoruz. Ayrıca noktaların sağında ve solunda eşit boşluklar oldugundan emin olmalıyız.
|
İşaretlediğimiz noktalara matkap yardımıyla vida boyunda delikler açıyoruz.
|
Siparişinizin içinden çıkan portraylara vidaları takarak açmış olduğunuz deliklere tornavida ya da matkap yardımıyla monte ediyoruz.
|

Perdemizin mekanizmasının öncelikle arka kanalını portray üzerine oturtup,
|

Daha sonra önden sıkıca bastırarak portray üzerine yerleştiriyoruz.
|

Ve bir kaç basit adımı tamamladıktan sonra perdemiz hazır.
|

NOT: Elegance perdemizin montajını yapmadan önce mekanizmanın takılacağı alanı dogru belirlemeliyiz, pencere kolunu ya da pencerenin hareketli kanatlarını göz önünde bulundurmalıyız. Perdemizi asağı yukarı dogru hareket ettirdiğimizde pencere koluna çarpmadığından emin olmalıyız.
Elegance perdemizi pencere kasası içine montaj yapmak istersek; mekanizmayı takacağımız noktaları belirliyoruz. Noktaların sağında ve solunda eşit boşluklar olmalı ve noktalar aynı hizada olmalıdır. Bunun için su terazisi ile noktaların yerini belirleyebiliriz. Ayrıca pencerenin hareketli kanatlarini da göz önünde bulundurmaliyiz. Perdemizin tamamen açilmasina engel bir durum olmamalidir. Isaretledigimiz noktalara matkap yardımıyla vida boyunda delikler açıyoruz. Siparişinizin içinden çıkan portraylara vidaları takarak deliklere matkap ya da tornavida yardımıyla monte ediyoruz. Perdemizin mekanizmasının öncelikle arka kanalını portray üzerine oturtup daha sonra önden sıkıca bastırarak mekanizmayı portray üzerine yerleştiriyoruz.
NOT: Elegance perdemizin montajını yapmadan önce mekanizmanın takılacağı alanı dogru belirlemeliyiz, pencere kolunu ya da pencerenin hareketli kanatlarını göz önünde bulundurmalıyız. Perdemizi aşağı yukarı doğru hareket ettirdiğimizde pencere koluna çarpmadığından emin olmalıyız.
|